29/06/20 - 00:05

Ατάκα Φερέιρα για Τζόλη, Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη - Τι είπε για Παναθηναϊκό και Καραϊσκάκη!

Sportdog Team
Ατάκα Φερέιρα για Τζόλη, Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη - Τι είπε για Παναθηναϊκό και Καραϊσκάκη!
3.003views

Για τους νεαρούς Τζόλη, Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη, μίλησε στο PAOK TV ο Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας ότι του αρέσουν τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, ενώ στάθηκε και στα ψυχολογικά αποθέματα που έδειξε ο ΠΑΟΚ, που επισήμανε ότι έπαιξε καλά και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά έχουν δείξει ότι είναι πάρα πολύ δυνατοί στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί μόνο μια πολύ δυνατή ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι, με όλα τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, θα κατάφερνε να έρθει εδώ και να κάνει ένα τόσο καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στο Καραϊσκάκης και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος.

Από την πρώτη στιγμή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη, όχι μόνο στον εαυτό μου αλλά και στην ομάδα, τους παίκτες μου. Παρά τις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα κακό να εισέλθει στην ομάδα.

Για τους Τζόλη, Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, παίκτες που έχουν τεράστια δίψα για τη νίκη, που θέλουν συνέχεια να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και είναι διαθέσιμοι για όσο διάστημα τους εμπιστευτώ να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Για τις αλλαγές στο σύστημα: «Πράγματι στο αμυντικό μας κομμάτι έχουμε κάνει κάποιες μικρομετατροπές, στο επιθετικό κομμάτι συνεχίζουμε και έχουμε το ίδιο πλάνο από την αρχή. Αμυντικά πάντα γίνονται κάποιες μικρομετατροπές, σίγουρα υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές που γίνονται, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να φτιάξουμε το μέλλον του συλλόγου και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ