09/10/19 - 18:22

Χαμός στον Άρη πριν έρθει ο Ένινγκ – Στο Νέο Ρύσιο οι οπαδοί! Μήνυμα στους παίκτες

Τί ζήτησαν οι φίλοι των Θεσσαλονικιών από τους παίκτες.

Sportdog Team
Χαμός στον Άρη πριν έρθει ο Ένινγκ – Στο Νέο Ρύσιο οι οπαδοί! Μήνυμα στους παίκτες
666views 0shares
TAGS

Άρης: Στην προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε πριν από το φιλικό στον Εύοσμο με τον Απόλλωνα Λάρισας, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Super 3.

Αφορμή της παρουσίας τους, όπως αναφέρει το pressaris.gr, ήταν τα δυο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας και σκοπός να στείλουν το δικό τους μήνυμα… “Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθεί και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο…” τονίστηκε αρχικά, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι: “Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους…”.

Σε ότι αφορά την έλευση του νέου τεχνικού οι οργανωμένοι επίσης τόνισαν ότι: “Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε…” επαναλαμβάνοντας πολλές φορές: “Λειτουργήστε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας”.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκαναν για τον κόσμο που στερείται αρκετά πράγματα για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα είτε με χιόνια, είτε με βροχή. “Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν.”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ