12/02/19 - 18:25

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Yπάρχει στο σεξ μια στάση που ονομάζεται «προσευχή»

Δεν γνωρίζουμε πόσο θρήσκος ήταν ή δεν ήταν αυτός ο οποίος σκέφτηκε να ονομάσει έτσι τη στάση αυτή, αλλά έτσι όπως την περιέγραψε πράγματι το όνομα αυτό της ταιριάζει.

Sportdog Team
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Yπάρχει στο σεξ μια στάση που ονομάζεται «προσευχή»
1.534views 0shares

Εκείνος ξαπλώνει στο κρεβάτι και βάζει το κεφάλι του αναπαυτικά πάνω σε ένα μαξιλάρι. Εκείνη του γυρίζει την πλάτη και κάθεται πάνω του περνώντας τα πόδια της κάτω από τα δικά του ενώ σκύβει μπροστά σαν να κάνει μετάνοια.

Θυμίζει την θρησκευτική εκδοχή της ανάποδης καβαλάρισσας και μάλλον περί αυτού πρόκειται κιόλας.

Ουσιαστικά ο ρυθμός κρατιέται από εκείνη η οποία ανεβοκατεβαίνει όπως θέλει μπροστά και πίσω σα να έρχεται με επαφή μία με τον σύντροφό της και μία με το κρεβάτι.

Τελικά, ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Κάποιες φορές τυχαίνει μία σεξουαλική πράξη να διαρκεί ελάχιστα λεπτά ενώ άλλες να κρατά μεγάλο χρονικό διάστημα καθιστώντας την κουραστική. Τελικά ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Αντλώντας στοιχεία από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, ο ειδικοί διαπίστωσαν ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να διαρκέσει από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά.

Δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια

Ο ερευνητής Brendan Zietsch τονίζει ότι η διάρκεια στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια, κυρίως για δύο λόγους: πρώτον, οι περισσότεροι άντρες έχουν την τάση να υπερεκτιμούν τις επιδόσεις τους ως προς τη διάρκεια, αφού θεωρείται «κοινωνικά αποδεκτό» το σεξ να διαρκεί αρκετή ώρα. Από την άλλη, κανένα ζευγάρι δεν κάνει σεξ με το χρονόμετρο στο χέρι, άρα δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο διαρκεί η επαφή.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από τη μεγαλύτερη έρευνα επάνω στο θέμα αυτό, η οποία περιελάμβανε 500 ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έρευνας, είχε ζητηθεί από τα ζευγάρια να κρατούν χρόνο (χρησιμοποιώντας χρονόμετρο!) για κάθε σεξουαλική συνεύρεση που είχαν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να πατούν το κουμπί του χρονομέτρου τη στιγμή της διείσδυσης και ξανά αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, διαδικασία που αναμφίβολα επηρεάζει την ερωτική διάθεση του ζευγαριού και που επομένως μπορεί να επηρέασε και τα αποτελέσματα.

Κατά μέσο όρο, βάσει των διαφόρων τιμών που κατέγραψαν τα ζευγάρια, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι η σεξουαλική επαφή διαρκεί 5,4 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης πως το προφυλακτικό δεν επηρέασε τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Πηγή: neaselida.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ